Kom eens langs bij de Zonnestudio van Beauty Inc

Zonnestudio

Devoted Creations Zonnecosmetica

Haal het optimale uit je zonnesessie!

Lees meer

Marc Inbane Tanning Spray

De originele natural tanning spray voor hem én haar!

Lees meer

Wist je trouwens dat zonlicht ervoor zorgt dat vitamine D wordt aangemaakt: onmisbaar voor de aanvoer van calcium naar de beenderen en je weerstand. Verhoog tevens eenvoudig je serotine niveau of te wel gelukshormoon door gebruik te maken van onze zonnestudio. Deze neurotransmitter heeft een grote impact op het geheugen en humeur. Niet te vergeten pijntolerantie, slaapkwaliteit en spijsvertering.

Zonnen bij een zonnestudio is zo gek nog niet!

UV-licht heeft tevens een gunstige uitwerking bij enkele huidaandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan acne, diverse vormen van eczeem en psoriasis. Hygiëne en veiligheid verliezen wij niet uit het oog. Vóór elke zonnesessie wordt de bank met een speciaal ontsmettingsmiddel gereinigd. Alle apparatuur voldoet aan de 0,3 norm. Deze norm stelt onder meer dat zonnebanken niet meer straling mogen afgeven dan 0,3 W/m2, oftewel: de kracht van de zon op de stranden van de Middellandse Zee rond het middaguur. Val dus gerust in slaap.

Verantwoord zonnen maken wij dan ook waar door allereerst jouw huidtype te bepalen. De huid heeft zowel vóór als na het bruinen verzorging nodig. Wij werken met exclusieve verzorgingsproducten die een speciale combinatie uitgelezen actieve bestanddelen bevatten.

Vraag een van onze zonneconsulentes voor tips betreffende zonnecosmetica.
Jouw huidverzorging staat bij ons centraal!

Onze cabines zijn voorzien van deodorant. Ook een handdoek zijn wij niet vergeten.
Douchen kan in de speciaal daarvoor ingerichte doucheruimte.

Relax!

Beauty Inc. zorgt voor een ongekende zonbeleving.
Ontspannen, dat is het enige wat wij van jou vragen.

Geef jouw huid

DE AANDACHT DIE HET NODIG HEEFT

Boek nu een afspraak!