zonnestudio

Schoonheidssalon in Venray

 

Een mooie en stralende huid, dat wilt toch iedereen? Bij Zon Fit schoonheidssalon in Venray bent u welkom voor diverse behandelingen die uw huid laten stralen. Want als uw huid straalt, straalt u zelf  ook!

 

In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor behandelingen voor het lichaam en het gezicht. Wij werken met gerenommeerde producten en apparatuur waarmee we uw huid de verzorging kunnen geven die ze verdient. Naast behandelingen voor het gezicht, kunt u bij ons andere behandelingen boeken, zoals bijvoorbeeld een behandeling voor uw handen en nagels. Welke behandeling boekt u?
 

Kennismakingsbehandeling

 

Al de behandelingen zijn gericht om de huid te verbeteren of te verjongen. Komt u voor het eerst bij ons? Dan is het mogelijk om eerst een kennismakingsbehandeling te boeken. Alvorens we beginnen met de behandeling, bekijken we eerst wat uw huidtype is door middel van een huidanalyse en geven we u een advies speciaal afgestemd op uw huid. Daarna starten we met de behandeling, bestaande uit reiniging, peeling, massage en eindverzorging. Om uw huid goed te onderhouden, raden wij gezichtsverzorgingsproducten aan. U kunt deze bij ons aanschaffen en we zullen u daarover zeker adviseren.

Maak nu een afspraak!

Voor een uitgebreid overzicht van de beautybehandelingen die u bij ons kunt boeken en de tarieven verwijzen wij u graag naar onze website. Ons aanbod is zeer divers. U vind bij ons onder andere ook een zonnestudio en afslankbehandeling behoort ook tot onze diensten. Wilt u een behandeling boeken? Maak dan een afspraak via onze website.